Har Du Ideer Til Å Forbedre Hjemmet De Neste Månedene?

Jeg antar at du kan si at jeg har vært involvert i forbedringsprosjekter ganske ofte i mitt liv. I dette øyeblikket er mannen min ferdig med gipsplaten i stuen vår, og vil snart male den. Selv om det er flott å se det ferdige produktet, kan prosessen være veldig rotete.

Installer en lat Susan i de rare hjørneskapene. Det kan være vanskelig å bruke lagringsplassen de gir riktig, hvis du må komme deg ned på hendene og knærne for å lete etter gjenstandene i de bakre hjørnene. En lat Susan vil tillate deg å nå varene dine enkelt hver gang.

Når du oppdager at du har vannlekkasje under vasken eller en kran, må du aldri prøve å fikse dette på egen hånd. Plasser en stor container under lekkasjen og ring en rørlegger.

Du kan skape en designer spa-følelse på badet ditt ved å innlemme noen enkle ideer til design av hjemmet, for eksempel å installere lysere lysbrytere, lysstearinlys, brennende duft og bruke dekorative kurver for å holde luftige håndklær. Du kan velge å male veggen varme farger som beige, brun eller lysegrønn som gir den et fint spa som berøring.

Hvis du ansetter en entreprenør eller hagearbeider for å jobbe med oppussingsprosjektet ditt, må du sørge for at de er lisensiert. Hvis en entreprenør har lisens, betyr det at de er en legitim forretningsmann som er dyktig i den type arbeid du trenger. Det indikerer også at entreprenøren følger og blir informert om de siste oppdateringene i bransjen.

Unngå å ansette en arkitekt for mindre forbedringer og små renoveringer. Sjekk dine lokale bygningskoder; i de fleste områder er arkitekter unødvendige for jobber under en viss størrelse. Å jobbe med en kompetent entreprenør på disse små prosjektene gjør en arkitekt unødvendig. Når en arkitekt er unødvendig og ikke kreves av lokale ordinanser, kan du spare penger ved å jobbe uten en.

Gi kjøkkenskapene dine et helt nytt utseende med maling. Dette er en veldig billig måte å oppdatere kjøkkenskapene på. Fjern dørene og rengjør grundig alle overflater med denaturert alkohol for å bli kvitt smuss og fett. Påfør et strøk med primer: dette tar omtrent en time å tørke. Bruk en latex- eller oljemaling, og velg en blank overflate, da dette tåler skrubbing. Hvis malingen du bruker er omtrent den samme nyansen som originalen, kan du kanskje komme deg unna med ett lag maling over primeren. Skapene dine vil se helt nye ut igjen!

Et middelstort hjem som er dårlig isolert, kan miste hele 25 prosent av varmen i løpet av høsten og vinteren. Mens du oppdaterer loftet ditt med glassfiberisolasjonsmaterialer, kan det virke som en betydelig kostnad foran deg, men du vil raskt bryte med mengden penger du sparer på de månedlige oppvarmingsregningene.

Vi har et hjem som er over 100 år gammelt, og det har vært en kontinuerlig oppdatering de siste fem årene. Vi har en ny spisestue, to nye bad og halvparten av et nytt kjøkken. Nylig installerte mannen min fire nye vinduer og satte nye sidespor på halvparten av huset. Jeg gleder meg til hele greia blir gjort!

Forbedre Hjemmet Ditt